Se Brøndbys superscoring og resten af rundens mål her

Der blev scoret flere flotte mål i weekendens Superliga-runde. Se dem alle herunder.

16 mål er det blevet til hen over weekenden i 3F Superligaen.

Heriblandt var der et opsigtsvækkende af slagsen, som tiki-taka-scoringen fra søndagens kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland, der i et par sekunder forvandlede sidstnævntes forsvarsspillere til menneskelige kegler, Brøndby-angriberne spillede rundt om.

Se Brøndbys flotte scoring og resten af målene fra weekendens superligakampe herunder.

FC Midtjylland 3 - 2 Brøndby

Spændingen i superligatoppen er for alvor spidset til, efter at FC Midtjylland søndag sejrede 3-2 hjemme i topbraget mod Brøndby.

Midtjylland-sejren betyder nemlig, at de fire øverste hold i Superligaen nu er inden for tre point.

Se højdepunkterne fra kampen herunder:

Silkeborg 0 - 3 FC København

FC København har efter en vanskelig periode rejst sig og sat kursen mod toppen af Superligaen.

Søndag hentede FCK-træner Jacob Neestrups mandskab den tredje sejr i træk i mesterskabsspillet, da Silkeborg blev besejret 3-0 på kunstgræsset i det midtjyske.

Lyngby 2 - 1 Randers

Efter fem kampe uden sejr kan Lyngby omsider fejre en succesoplevelse i Superligaens nedrykningsspil.

Et mål ti minutter før tid af indskiftede Frederik Gytkjær gav David Nielsens pressede tropper en yderst tiltrængt 2-1-sejr over Randers FC, der trods mere end en halvleg i undertal var ved at stjæle et point.

Hvidovre 0 - 1 Viborg

Viborg sendte søndag Hvidovre et stort skridt nærmere nedrykning til den næstbedste række.

Optimismen var ellers begyndt at spire hos oprykkerne, men efter to sejre i de seneste to kampe blev Hvidovre på eget græs slået med 1-0 af formstærke Viborg.

AGF 1 - 3 FC Nordsjælland

To fremragende FC Nordsjælland-mål i første halvleg tog fokus, da holdet fredag aften vandt 3-1 på udebane over AGF i Superligaen.

Ibrahim Osmans flugter og Andreas Schjelderups frisparksperle dannede grobund for sejren, der betyder, at FCN for alvor lægger pres på de øvrige hold i toppen.