2024-05-05 20:44:34

Klaiber lægger sig fladt ned: Det var en fejl

Brøndbys Sean Klaiber forsøgte ikke at bortforklare sin store fejl, der kostede målet til 2-1 for FC Midtjylland, som endte med at vinde kampen med 3-2.

BIF

9'
1 0
Henrik Dalsgaard
Mål
12'
1 1
Nicolai Vallys
Mål
22'
2 1
Dario Osorio
Mål
31'
2 2
Ohi Omoijuanfo
Mål
74'
3 2
Franculino
Mål

Guldkampen blev blæst vidt åben søndag aften, da FC Midtjylland i sæsonens fjerde og sidste forsøg lykkedes med at besejre Brøndby på MCH Arena.

En medrivende kamp sluttede med en 3-2-sejr til klubben fra Herning, som fik lidt tiltrængt oprejsning ovenpå den dårlige kamp mod Silkeborg i mandags.

Midtjyderne fik en stor hjælpende hånd af Brøndbys Sean Klaiber undervejs, da han fejlbedømte sin egen tid på bolden og endte med at forære Dario Osorio en friløber, som chileneren konverterede til et mål.

Situationen talte han med Viaplay om efterfølgende, og her lagde surinameren sig fladt ned.

- Det er en fejl, indleder Klaiber med et nervøst grin og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Klaiber lægger sig fladt ned: Det var en fejl

- I livet laver man fejl, og man laver gode ting, det her var en fejl fra min side. Jeg prøvede at tage en berøring og spille den tilbage ud til Marko, men han kom hurtigt mod mig.

- Det var nok lidt sløset af mig, men det var en fejl. Jeg vidste godt, jeg var bagerste mand, og jeg håbede, at keeperen kunne redde den. Det er, hvad det er.

- Vi fik kæmpet os tilbage til 2-2, men da vi prøvede at udnytte vores mange muligheder for at sætte et angreb sammen i anden halvleg, havde vi for mange boldtab på farlige positioner.

29-årige Sean Klaiber kom til Brøndby fra Utrecht i sommer.