Nederlag til FC Midtjylland

05.05.2024 18:02

Søndag aften endte det med et nederlag på 3-2, da vi gæstede FC Midtjylland på MCH Arena.

Kampen startede som en intens affære, hvor midtjyderne desværre kom bedst fra start og fik lagt et stort pres på os.

Det resulterede også i en tidlig scoring, da hjemmeholdets Henrik Dalsgaard sendte bolden i mål til 1-0 efter et afrettet forsøg endte for fødderne af ham i Brøndby-feltet.

Heldigvis fik den føring kun lov at stå et par minutter, inden Nicolai Vallys med sin første scoring i år sendte udligningen i kassen efter en blågult omstilling, og så var vi på 1-1.

Efter scoringen forsøgte vi at gå længere frem på banen, men det blev dyrt midtvejs i halvlegen. Sean Klaiber tabte sin duel som bagerste mand efter et hjørnespark, og så fik hjemmeholdets Dario Osorio frit løb ned mod Patrick Pentz, der ikke kunne stille meget op. Så var FC Midtjylland på 2-1.

Sean Klaiber skulle dog tage revanche små ti minutter senere, da han serverede en flad bold til en helt fri Ohi Omoijuanfo, der ugeneret kunne sætte sidste fod på et flot blågult angreb, der endte med en udligning til 2-2.

Chancerne fortsatte, men mere blev der ikke scoret i en ellers målrig første halvleg, der gjorde, at vi kunne gå til pause med 2-2.

Efter sidebyttet var det os, der kom bedst fra start til de sidste 45 minutter.

Få minutter inde i anden halvleg tilfaldt en god chance Suzuki, der desværre blev blokeret, lige som han skulle til at afslutte mod mål. Få øjeblikke senere var det Nicolai Vallys og Daniel Wass, som begge forsøgte sig fra distancen, men det forblev lige ved og næsten.

Omkring en times spil var det dog FC Midtjylland, der var meget tæt på at bringe sig foran på ny, da en friløber blev sendt forbi mål.

Herfra var der chancer i begge ender, men det var desværre hjemmeholdet, som fik udnyttet det bedst, da et hjørnespark på bagerste stolpe blev sendt i mål til 3-2.

Trods et blågult pres i slutminutterne endte det med det første nederlag i 3F Superligaen i 19 kampe, og derfor måtte vi tage fra Herning uden point.