Jupiler Pro League -Union kom tilbage i guldkampen mod Van Bommel og co.
2024-04-25 22:23:47

Union kom tilbage i guldkampen mod Van Bommel og co.

Union St. Gilloise tog for første gang i seks opgør en sejr, da de på udebane slog Royal Antwerp med 3-0.

GIL

48'
0 1
Cameron Puertas
Mål
56'
0 2
Mohamed Amoura
Mål
87'
0 3
Mål

Union St. Gilloise havde virkelig brug for en sejr, da de torsdag aften var på besøg i diamantbyen Antwerpen.

Her ventede Mark Van Bommels Royal Antwerp, som også har fået en noget kedelig start på mesterskabsspillet i Jupiler Pro League.

Opgøret startede roligt, og hjemmeholdet var rolige og i kontrol. Union lå dog hele tiden på lur.

Efter et par halvtamme forsøg var gæsterne for alvor tæt på at komme i front, da Cameron Puertas trykkede af, men hans afslutning gik snævert forbi højre stolpe.

Kort før pause var det den tidligere Brøndby-spiller Gustaf Nilsson, som var tæt på, men der faldt ingen mål i første halvleg.

Med i guldkampen igen
Det gjorde der til gengæld kort efter pausen.

Cameron Puertas skulle tage sig af et frispark fra en spids vinkel, hvor det mest af alt lignede, et indlæg var Unions bedste mulighed.

Det var den 25-årige spanier ligeglad med, for han trykkede af, snød Antwerps målmand og gjorde det til 1-0 direkte på frispark.

Allerede otte minutter senere var den brandvarme Mohamed Amoura manden bag 2-0-målet, da han med en kølig afslutning sendte 2-0-scoringen i kassen. Det var algerierens 18. sæsonmål i Jupiler Pro League.

Gæsterne kunne sagtens have scoret to-tre mål mere, men det blev 'kun' til 3-0. Puertas blev nemlig dobbeltmålscorer, da han efter 87 minutter scorede kampens sidste mål.

Sejren var Unions første i seks kampe. Den betyder, at de igen er med i kampen om det belgiske mesterskab, hvor de er tre point efter førerholdet Anderlecht.

Bold besøgte for nylig Union St. Gilloise, og det kom der dette portræt ud af, som du kan læse med Bold+.