2024-04-23 01:20:09

FCN er Superligaens hjørnekonger: Vi har skruet op

FC Nordsjælland er det hold i Superligaen, der får flest hjørnespark. Mandag førte to af dem til mål. Igen.

AGF

13'
1 0
Daniel Svensson
Mål
22'
1 1
Patrick Mortensen
Mål
27'
2 1
Ibrahim Osman
Mål
44'
3 1
Jacob Andersen
Selvmål
56'
4 1
Andreas Schjelderup
Mål
60'
5 1
Mål på straffe
69'
6 1
Mål
79'
6 2
Mål
89'
7 2
Conrad Harder
Mål

Giv FC Nordsjællands dødboldstrænere en medalje!

For det, de præsterer, er voldsomt. Igen mandag scorede FCN efter to hjørnespark, da klubben vandt 7-2 over AGF.

Otte hjørnespark fik FCN'erne i alt i løbet af kampen. Det betyder, at de nu er oppe på 179 hjørnespark i sæsonen. Det er 25 flere end FC København, der er nærmeste forfølger.

Efter kampen mandag blev FCN-træner Johannes Hoff Thorup spurgt ind til, hvor stort et fokus der har været på hjørnespark op til kampen.

- Det fylder lige meget til alle kampe, men det er noget, vi har skruet op for til den her sæson og forsøgt at se, om vi kan udvikle vores spil i den del også.

- At være skarpe på dødbolde bliver mere og mere væsentligt i moderne fodbold. Heldigvis sidder der en del mennesker og kigger på det for os i dagligdagen, så vi kan blive så gode så muligt.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCN er Superligaens hjørnekonger: Vi har skruet op

- Vi kan se, at vi kommer frem til enormt mange hjørnespark, fordi vi tit lægger et stort tryk mod modstandernes mål. Og derfor kigger vi på, hvordan vi får det udnyttet til nogle mål.

Hvordan er det at stå på sidelinjen og se, at det lykkes?

- Det er et mål ligesom alt muligt andet. Vi er ikke et 'standardhold', men et hold, der skal være gode på standarder, fordi det er en del af spillet, og derfor har vi også mange forskellige variationer.

- Heldigvis udmøntede det sig i mål i dag (mandag, læs.).

Du kan se de to scoringer øverst i videoen sammen med de resterende mål.

FC Nordsjælland spillede sig med 7-2-sejren op på fjerdepladsen i Superligaen - á point med FC København, tre point efter FC Midtjylland og seks point efter førerholdet Brøndby.