VIDEO

Brøndby IF vandt søndag aften 2-1 over FC Midtjylland. Se eller gense mål og højdepunkter her.

• Nanna Møller Karlsen
      21. april 2024 - Klokken 21:40

Brøndby IF kunne på to smukke mål af Yuito Suzuki sikre sig tre point i søndagens topkamp mod FC Midtjylland.

Gæsterne fik reduceret efter pausen, men Brøndby holdt hjem. Du kan se eller gense mål og højdepunkter herunder.

Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Brian Laudrup der lige til slut skal gylpe: Fortjent kan man ikke sige, at det er.

Okay Brian. Har du ikke nogle odds-reklamer, du skal medvirke i? Din rygradsløse kryster.

Din mening er mindre værd end ligegyldig. Der findes ligegyldighed, og under dét finder vi din mening.

HVEM VAR DÉT DER VANDT I DAG?!

• mawmaw
    • mawmaw   19 dage siden

• @RommeTilPhiriOgSå svært at høre fordi de taler oveni hinanden, men jeg er nu rimelig sikker på at han siger “Ufortjent kan man ikke sige at det er”.
      3 enige · 1 god kommentar

Se 2 flere kommentarer

• Fuck jeg elsker at se det 2-0 mål igen og igen, det redder ens dag med denne sejr

Pulsen er fortsat høj, havde gerne undgået 2 halvleg for sad med nerverne uden på tøjet.

Sikke et mål til 2-0 hold kæft han rammer den lige i røven som vores egen Faxe ville sige