Superliga

Se målet: Suzuki-show fordobler Brøndbys føring!

Yuito Suzuki har været her, der og alle vegne på Brøndby Stadion mod FC Midtjylland.

Yuito Suzuki har taget dansk fodbold med storm.

Og i øjeblikket er han ved at blæse Brøndby Stadion omkuld. Den 22-årige japaner står noteret for begge Brøndbys mål efter de første 45 minutter mod FC Midtjylland i den vitale kamp om det danske mesterskab.

Kampen var kun ti minutter gammel, da Suzuki for første gang fik netmaskerne til at blafre. Efter et boldtab fra Dario Osorio i en farlig position på egen banehalvdel, havnede bolden pludselig for fødderne af Yuito Suzuki, der ikke tøvede to gange med at sende bolden forbi Jonas Lössl i FCM-buret.

Men her var den formstærke japaner langt fra færdig.

Han havde nemlig gemt mere i ærmet til fansene på Brøndby Stadion. I det 35. spilleminut overgik han sig selv, da han på endnu flottere vis fra endnu længere afstand fordoblede Brøndbys føring med et knastørt langskud.

Det var japanerens sjette og syvende mål i denne sæson for Brøndby i Superligaen.

Du kan se målet til 1-0 ved at klikke HER, og du målet til 2-0 kan man finde øverst i denne artikel.