2024-04-21 17:56:08

Game on! FCK lægger pres på Brøndby og FCM

FCK stemplede endelig ind i mesterskabsspillet med en pligtsejr på 2-0 mod Silkeborg, så spændingen i toppen fortsætter i den grad.

SIF

45'
1 0
Denis Vavro
Mål
61'
2 0
Jordan Larsson
Mål

Fjerde gang blev lykkens gang.

Efter en jammerlig start på mesterskabsspillet med ét point i tre kampe kæmpede FC København sig søndag til en 2-0-sejr over Silkeborg.

Denis Vavro scorede med et flot langskud, inden Jordan Larsson cementerede sejren, der lægger yderligere pres på Brøndby og FC Midtjylland, som krydser klinger i søndagens sene kamp.

FCK er inden kampstart på Vestegnen blot tre point efter de to tophold, men minimum en af dem vil altså øge afstanden, inden der resterer seks runder.

Stempling og Vavro-drøn
Efter en halvsløj start begyndte Silkeborg at vise tænder og havde optræk til flere gode situationer, hvor de afgørende løsninger manglende.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Game on! FCK lægger pres på Brøndby og FCM

Pelle Mattsson kom til at lave en grim stempling på Jordan Larsson i et kontrastød, men Silkeborg-motoren slap med gult.

Mod slutningen af første halvleg skruede FCK bissen på og fik endelig lagt et pres.

Andreas Cornelius og William Clem var nærgående, men det blev Denis Vavro, som fik prikket hul på bylden.

FCK-stopperen stjal selv bolden fra Tonni Adamsen efter et højt pres, og så krøllede Vavro bolden over Nicolai Larsen med et glimrende hug. 1-0 til FCK.

Silkeborg skød sig selv i foden
Silkeborg kom til et par gode muligheder i starten af anden halvleg, men efter en time dummede gæsterne sig gevaldigt.

Pelle Mattsson lavede en fejlaflevering, som gav Jordan Larsson en gratis chance, og svenskeren lykkedes med at sparke bolden i kassen til 2-0.

Mark Brink blev skubbet af Andreas Cornelius i situationen, men målet fik lov at stå.

Det gav tilsyneladende Jordan Larsson selvtillid, for momenter senere ramte han træværket på Silkeborgs mål, hvor Jacob Pryts havde afløst en skadet Nicolai Larsen.

Silkeborg var mest på bolden i slutfasen, og Mads Larsen burde have reduceret otte minutter før tid på Oliver Sonnes fine indlæg, men midtbanespilleren stangede forbi mål.

Tættere på kom Silkeborg aldrig, så sejren var der aldrig for alvor tvivl om.