Joh Foto

Pointdeling mod HB Køge

20.04.2024 14:04

Lørdag eftermiddag mødte vi HB Køge på Bane 2 i Brøndby. De mange fremmødte overværerede topopgøret, der endte 1-1.

Gæsterne fra Køge startede første halvleg bedst, og havde bolden mest dog uden at skabe nogle chancer. Som kampen skred frem vi fik overtaget spillet, og vi nærmede os HB Køge-målet.
Efter små 20 minutters spil stod overliggeren i vejen for en scoring.

I det 25. minut fik vi bragt os i front på et flot langskudsmål af Cecilie Buchberg.

Det lignede længe at vi skulle gå til pause med stillingen 1-0, men kort før pausefløjtet fik gæsterne udlignet til 1-1.

Vi sad på spillet i store dele af anden halvleg, hvor gæsterne forsøgte sig på kontraangreb.

Sofie Hornemann var tæt på to gange, men den sidste skarphed manglede i afslutningsmomentet.

Kampen endte 1-1, og vi er fortsat at finde på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga, dog har FC Nordsjælland en kamp i hånden, og kan med en sejr overhale os.

Lørdag 27. april skal vi en tur til Aarhus for at møde AGF i første opgør i pokalsemifinalen. Kampen fløjtes i gang kl. 13:00 på Ceres Park.

Næste hjemmekamp er lørdag 4. maj kl. 15:00, når vi får besøg af Kolding IF på Bane 2.

Der kan købes billet til de resterende hjemmekampe i sæsonen her.