2024-04-20 15:31:11

Slap med skrækken: Leicester tog stort skridt mod PL

West Bromwich vadede i chancer, men Leicester holdt stand og tog et stort skridt mod oprykning til Premier League.

WBA

22'
1 0
Wilfred Ndidi
Mål
45'
1 0
Jamie Vardy
Brændt straffe
65'
2 0
Jamie Vardy
Mål
76'
2 1
Jed Wallace
Mål

Gummiben i oprykningssræset?

Leicester havde tabt to kampe i streg i Championship, og derfor var der en masse på spil, inden mandskabet lørdag fik besøg af West Bromwich.

Mads Hermansen og Jannik Vestergaard startede inde for værterne, og efter 22 minutter sendte Wilfred Ndidi bolden i kassen til 1-0.

Kort før pausen fik Jamie Vardy chancen for at fordoble, men den rutinerede skarpretter brændte fra straffesparkspletten.

I starten af anden halvleg kom West Bromwich frem til flere store chancer, men Leicester og Mads Hermansen holdt stand.

Artiklen fortsætter efter billedet

Championship -Slap med skrækken: Leicester tog stort skridt mod PL

Store redninger fra målmanden og Hamza Choudhoury fra kampen kan ses øverst i artiklen.

Efterfølgende gjorde Jamie Vardy skaden god igen med en scoring til 2-0, inden West Bromwich reducerede med et kvarter tilbage.

Mod slutningen af kampen pressede gæsterne for en udligning, men den kom aldrig, og derfor er Leicester igen tæt på at rykke op i Premier League, da mandskabet nu fører Championship og har fire point ned til Leeds på tredjepladsen.

Der resterer kun tre kampe tilbage for Leicester.