Future Cup-sejr mod Lyngby BK

15.04.2024 12:48

Mandag eftermiddag blev der spillet Future Cup i Brøndby, hvor Lyngby BK kom på besøg ude på Bane 3.

Assistenttræner Frederik Birk havde de blågule tøjler i opgøret, og med sig havde han spillere med adskillige førsteholdskampe men begrænset spilletid blandet med unge Masterclass-talenter, som det vanligt er i Future Cup.

Det blev to vidt forskellige halvlege, hvis man blot kigger på antallet af scoringer, da samtlige faldt i anden halvleg.

Kampen startede ude med et blågult overtag på kuglen, og med adskillige halve chancer, der kastede en del hjørnespark af sig. Kvaliteten manglede dog i de afgørende situationer for de blågule, men lige så for gæsterne, der af enkelte omgange blev farlige i den anden ende på omstillinger.

Tavlen forblev dog ren igennem hele halvlegen, og de to holds tropper samledes således ved pause med stillingen 0-0.

Anden halvleg var nærmest kun lige fløjtet i gang, før dommeren måtte til fløjten igen for at dømme et blågult straffespark. Yeboah havde ansvaret og gik til bolden med en flot kølighed og lagde sikkert bolden i nettet til en blågul føring i opgøret.

Efter en times spil blev den føring udbygget fra et hjørnespark, hvor Sebastian Sebulonsen dukkede op tæt under mål efter lidt klumpspil i Lyngby-feltet og nemt prikkede bolden i et tomt mål.

Få minutter senere meldte Lyngby BK sig dog ind i opgøret igen, da deres Nicolai Baden sendte et flot hug afsted fra distancen, som Thomas Mikkelsen ikke kunne afværge. Derved reducerede gæsterne til 2-1 i opgøret.

Efterfølgende var der fine muligheder i begge ender, hvor Thomas Mikkelsen blev tvunget ud i nogle flotte redninger, mens blandt andre Oscar Schwartau sendte et flot bud efter endnu et udbyggende mål med et skud på overliggeren.

Stillingen holdt dog til slutfløjt, og vi gik dermed fra Bane 3 med en sejr på 2-1 i Future Cup-opgøret mod Lyngby BK