Superscoring ikke nok for Brøndby - smider sejren i tillægstiden

Brøndby formåede ikke at hente tre point i søndagens superligakamp mod AGF.

Han scorede det afgørende mål, da Brøndby for to uger siden slog rivalerne og de danske mestre fra FC København - og søreme om hollandske Sean Klaiber ikke spillede en afgørende rolle igen i søndagens brag i 3F Superligaen mod AGF.

Med en drømmescoring i begyndelsen af anden halvleg sendte Brøndby-spilleren sit hold foran 2-1 og de mange medrejsende fans i ekstase.

Men nok som han og resten af de gulklædte guldkandidater fra Vestegnen troede, at de tre vigtige point i Superligaens mesterskabsspil var sikret, fik de en lang næse.

I kampens overtid sendte Patrick Mortensen, den mangeårige AGF-angriber, bolden i kassen til 2-2, og så måtte Brøndby rejse hjem med et enkelt point i stedet for tre.

Med det uafgjorte resultat topper Brøndby Superligaens mesterskabsspil med 52 point. FC Midtjylland kan dog overhale dem senere søndag, når de tager imod FC København.

Du kan se målene fra opgøret i videoen i toppen af artiklen.

I opgørets første halvleg havde begge hold muligheder nok til at sende bolden i målnettet flere gange, men det blev kun til en enkelt gang hver.

Det mest spektakulære af kampens mål faldt dog i kampens 55. minut, hvor Sean Klaiber, Brøndbys højreback, modtog bolden et par meter uden for modstandernes felt.

Alt imens bolden hoppede en enkelt gang, tog Brøndby-spilleren bestik af situationen og besluttede sig så for at klappe til kuglen.

Det viste sig at være en god idé, for bolden fløj i en blød bue lige ned i det lange målhjørne.

En flot scoring, som flere af Brøndby-spillerne da også måbede over i et par sekunder. De havde dog ikke lang tid til at samle kæbepartiet op fra græsset igen, for med det samme efter scoringen satte AGF et tungt pres mod modstandernes mål.

Og i sidste ende gav det da også pote, for i overtiden dukkede Patrick Mortensen op og sende bolden i mål til slutresultatet 2-2.