2024-04-14 14:57:25

Napoli skuffede på ny

Jesper Lindstrøm varmede bænken i hele kampen, da Napoli søndag eftermiddag spillede 2-2 med bundklubben Frosinone.

FRO

16'
1 0
Matteo Politano
Mål
30'
1 0
Matias Soulé
Brændt straffe
50'
1 1
Walid Cheddira
Mål
63'
2 1
Victor Osimhen
Mål
73'
2 2
Mål
90'
2 2
Mario Rui
To gule kort

Napoli leverede en skuffende resultat, da holdet på hjemmebane spillede 2-2 med Frosinone i søndagens Serie A-kamp.

Jesper Lindstrøm startede på bænken, hvor han fik lov til at sidde i hele opgøret.

Derfra kunne han se Matteo Politano bringe Napoli i front med et smukt langskud efter 16 minutters spil.

Godt et kvarter senere missede gæsterne muligheden for at slå tilbage, da Matias Soule brændte et straffespark.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Napoli skuffede på ny

Napoli smed dog føringen over styr fem minutter inde i anden halvleg, hvor angriberen Walid Cheddira udnyttede en kæmpe opspilsfejl fra Alex Meret til at sende bolden i netmaskerne.

I det 63. minut lykkedes det for Napoli at bringe sig i front på ny via en scoring fra angriberen Victor Osimhen, men føringen holdt kun i ti minutter, før Walid Cheddira igen gjorde det onde ved hjemmeholdet.

Denne gang pandede han gæsterne på 2-2, som blev slutresultatet.

Dybt inde i overtiden trak Napolis Marco Rui en udvisning, da han modtog sit andet gule kort i kampen.